lördag 23 januari 2016

Städuppdrag 3


Förvaringsdrottningens ett uppdrag i veckan för att få ordning hemma, uppmuntrade oss att ta hand om pappershögen (observera singularis) den här veckan. Vi har inte en pappershög, vi har några fler. Men de ställen där det samlas extra mycket papper är i hallen och på kontoret. Så det är där jag har börjat...



Det är alltid lika när man rensar pappershögar, ungefär hälften av papperna kan man kasta på en gång. Andra behöver en enkel åtgärd, typ räkningar som ska betalas och tider som kan skrivas in i kalendrar (och sen sparas i en särskild mapp tills det är dags för det aktuella besöket)



En hel del papper behöver ändå sparas. I de här högarna var det assistenternas aktuella schema, en enkätundersökning vi ska skicka in (efter att vi har besvarat alla frågor) samt en lapp om att det är dags att förnya kåörkortet. 

Så det jag insett är att vi behöver en postkorg i hallen samt en anslagstavla på kontoret. Sen borde vi kunna hålla ordning på våra papper. (I varje fall de som samlas i de här högarna)




2 kommentarer: