tisdag 5 januari 2016

Skivad formfranska och annan mat



Tänkte dela att tips för er som bakar bröd och råkar ha en skärmaskin. Att skiva brödet innan man fryser det ger möjlighet att ta fram precis så mycket bröd man behöver. På så sätt behöver mindre bröd ligga framme och bli dåligt. Att skivas innan infrysning är perfekt för det här formbrödet som kommer att tinas i brödrosten. 


Tänkte också dela vår matlista för veckan om någon önskar tips om vad som ska hamna på tallriken i veckan.

Tisdag: Fiskgratäng
Onsdag: restaurangbesök efter Disney on ice
Torsdag: Wokade nudlar med grönsaker och quorn
Fredag: Födelsedagsfest på något sätt
Lördag: Pulled julskinka
Söndag: Potatisgratäng, stekt kyckingfilé och tomatsallad 
Måndag: laxburgare med ris och raita
Onsdag: stekt falukorv med stuvade grönsaker 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar