onsdag 20 januari 2016

fyndar i frysen till lunch!


Jag gilla att laga mat. Älskar verkligen att laga goda middagar och anstränger mig för att de ska vara nyttiga och varierande. Men det här med luncher. Där känner jag ingen inspiration alls... Finns det inte rester från middagen kvällen innan måsten jag verkligen ta mig i kragen för att ordna något vettigt att äta. Lyckan är då att hitta något bra i frysen, som nu till exempel finns det ett helt gäng lådor med pulledpork som blev över häromveckan. En helt perfekt lunch tillsammans med en massa grönsaker i en wrap.

Men tillbaka till de lite mer intressanta middagarna. Så här ser planeringen ut hos oss nästa vecka. Hur ser den ut hos er?

Torsdag: Löksoppa med varma mackor till barnen
Fredag: Hemmagjorda hamburgare, coleslaw och klyftpotatis
Lördag: Torsk i gräddsky, kantareller och potatis på något sätt
Söndag: Lasagne med sallad
Måndag: Linsbiffar

2 kommentarer:

  1. Alltid lika ansträngande hitta rätter som även barnen gillar. Ofta blir det olika till dem. Borde tränat dem bättre. För oss är det bouillabaisse, Jansson, kasslergratäng, hemgjorda vårrullar, amerikanska pannkakor, korv och makaroner som står på tur. Och så hämtpizza ikväll till de sex tjejer som övernattar med äldsta dottern i källaren ikväll. Även till oss andra hämtpizza så klart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter ju som en bra matvecka! Vårrullar, är det inte klurigt med egna Vårrullar?

      Radera