torsdag 12 januari 2012

Grattis i efterskott syster yster

Lillasyster fyllde år i söndags men eftersom hennes sambo hade kräksjukan har vi hållt oss på behörigt avstånd fram till idag. Äntligen fick vi fira henne. I julklapp fick jag en stickbok av min mamma och hittade en beskrivning på jättesöta glasunderlägg. Jag var tvungen att sticka dem på en gång.



Min syster är inte direkt någon underlägg-under-glasen tjej men hon var liksom den första som fyllde år och fick äran att få mina små blad.



För att hålla ihop de sex underläggen när de inte används stickade jag ett band och en blomma. Under blomman sitter en tryckknapp.



Jag och stora tjejen pysslade med hennes stämplar som hon fick i julklapp under jullovet. Helt oväntat fick jag lust att göra ett hemmagjort födelsedagskort. Syster som är scrapbookdrottning blev inte helt imponerad men jag är nöjd att jag lyckades få dit både band och trådar på kortet....

1 kommentar:

  1. Haha..Jag blev jätteglad för både löven och det fina kortet :) och självklart de andra presenterna också. Och "drottning" nja det vet jag inte ;) hihi
    Kram systeryster <3

    SvaraRadera