fredag 25 december 2015

God fortsättning I år har julen handlat om att ta det lugnt, äta gott och vara tillsammans. Att få vakna hela familjen hemma på julaftons morgon är ingen självklarhet fick vi lära oss förra året. Då var Signe inlagd på sjukhus över julen. Och även om hon fick komma hem några timmar för att vara med oss värkte det i hela själen när vi behövde vinka hejdå till henne och Björn på julaftonskvällen.

Att få ha alla nära omkring sig på julen är inte heller självklart fick vi lära oss när min pappa blev allvarligt sjuk för snart tre månader sedan.

Men den här julen fick vi det! Alla var på benen och mådde bra. Ingen behövde stressa eller vrida sig själv ur led för att få saker att funka. Allt blev precis så där bra som julen ska vara! Jag är fylld av tacksamhet. 

Idag har till och med toppat igår. Vi har spelat de spel som barnen fick i julklapp (jag har inga minnen av att twister gjorde fysiskt ont förra gången jag spelade...), vi har ätit tonvis med julgodis, vi har promenerat och vi har sett på en mängd filmer.

Och bäst av allt är att det finns fler dagar kvar innan julhelgen är slut.

1 kommentar:

  1. Så mysigt att ni fick vara tillsammans!! Låter som ett himla härligt julfirande!!

    SvaraRadera