söndag 13 november 2011

Pappornas helg

Igår var vi som sagt i Örebro för att fira svärfar. Idag skulle min pappa och tjejernas pappa firas. Sambon fick en sovmorgon, den finaste present vi kan ge! Sen var det presenter i sängen. Bok och choklad (från chokladfabriken). Han fick också jämställdhetsgåvan att städa hemma medan jag åkte och köpte blommor till min pappa.

Morfar firades ordentligt med lunchbjudning för barn och barnbarn. Han fick den bästa presenten vi kommit på (samma idé varje år), en kalender med alla barnbarnen. Vi hoppas att de kommer fortsätta tycka att det är ok att vi ger bort kort på dem... Jag visste att syster som är en bra papperspysslare gjort en fin pralinburk åt pappa så jag rostade kryddade mandlar i ugnen och slog in dem i en liten påse. Receptet hittade jag på pysselstaffetten. Rekommenderas! Papperspyssel i all ära men jag passade på att limma fast en bit tyg på påsen så att den passar mig lite bättre.



Tjejerna och jag tog en höstpromenad för två veckor sedan. Vi hittade massor med kastanjer. Idag tänkte jag kasta dem men i sista stund bestämde jag att hitta på något kul med dem istället. Limpistolen fick komma fram och här är resultatet. Stora tjejen gjorde husetiketten när vi gjorde etiketter förra helgen. Hon tyckte att den skulle sitta på ljuset och varför inte...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar