fredag 6 januari 2012

Mammas armband och lite hemligt

Oj vad det är härligt att vara hemma hela familjen. Dagen hade en tveksam start när lilla tjejen vaknade långt innan någon annan tyckte natten hade tagit slut. Efter ungefär en och en halv timma av glada skrik och sparkar somnande hon ändå mirakulöst om. Vi fick sova ända till nio vilket behövdes...

Idag har handlat mycket om att förbereda. Förbereda inför imorgon som innehåller hemligheter och förbereda inför syster ysters födelsedag på söndag. Tyvärr måste hemligheter och presenter fortsätta vara oomskrivna ytterligare någon dag.

Mammas armband som har blivit lite av en följetong tänkte jag i varjefall visa för er. Påsen pysslade jag för flera månader sedan. Tror att pappret kommer från någon klädreklam. Jag tog en hel sida. Vek och limmade in i det som skulle bli överkant. Limmade ihop pappret så att det blev ett rör. Limskarven sitter på det som är påsens ena långsida. Undersidan är hopvikt på samma sätt som man viker sidorna på ett paket. Också där har jag limmat. Det var lätt som en plätt men innehåller en massa väntan på att lim ska torka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar