måndag 19 november 2012

En början


Så här ser det ut i mitt pysselrum. Nu kanske någon missar skogen för alla träd, visst det är lite stökigt men det är ett pysselrum. För någon som bara för en månad sedan var hänvisad till en billybokhylla i hallen, en byrå i sovrummet och en symaskin i vardagsrummet är det rena paradiset att ha plats för alla saker nu!
Bra förvaring till alla saker är viktigt och jag har bestämt att utnyttja att vi hämtar lilla S's mat i mängder av lika stora kartonger. Det är de som står på vägghyllorna. Inte så snygga men ganska bra storlek. Det här är mitt åkerbruk den här veckan, kolla här för fler tips!
När vi flyttade från det gamla huset passade jag på att ta med alla gamla tapetrester. Både för att tapeter är kul att pyssla med men också för att det är tapeter som jag verkligen har gillat. Tapeter klipptes till och limmades på kartongen med tapetlim för easyup-tapeter. De flesta tapeterna var easyup men det fungerade bra även för de vanliga tapeterna!

Här är de två första lådorna. Helt enkelt en början på att göra fint i pysselrummet.

1 kommentar:

  1. Andra tipset på vad man kan göra med tapeter idag. Det måste vara ett tecken på att jag ska använda högen jag har i källaren. Tack för tips! Och du, ett pysselrum ska väl ha kreativt kaos?

    SvaraRadera