söndag 3 juni 2012

Den gröna vintern

Vart tog min sommar vägen? Vill egentligen inte gnälla för mycket, regnet har varit som balsam för min igentäpta näsa men det behövde ju inte bli vinterkallt också. Jag var på loppis igår och där mötte jag en tant som sa att den vita vintern var slut och vi nu hade gått in i den gröna vintern. Hoppas hon har fel. Jag vill ha tillbaka min sommar!

Det bästa med regniga helger är att det blir lite pysslat hemma. Idag har dammsugaren fått åka runt på en av sina ovanliga turer i vårt hus. Till och med hans kompis damtrasan fick gå en rundtur. Hoppas de njöt av turen för det blir inte så ofta de får komma ut ur städskåpet, jag har ju så mycket annat viktigt att göra.
 Tillexempel så håller jag och storasyster på att göra en snurrkjol med precis lagom mycket snurr. Den förra jag gjorde var snygg men inte tillräckligt snurrig. Den är har mer snurr men vi tror att vi behöver göra en till med ännu mer snurr.
Regniga dagar behöver frukosten vara lite extra god och igår serverades de stekta äggen i ovanliga former. Jag använde pepparkaksformar för att steka äggen i.
Storasyster skulle på kalas i helgen och gjorde ett eget kort till födelsedagsbarnet. Det finaste kort hon gjort om ni frågar mig. Hon tyckte helt klart att det skulle vara med på min blogg.
Då ville så klart lillasyster cirkusprinsessa visa upp sin teckning som hon gjort på dagis i fredags. Ja varför inte. Det är en katt om ni undrar. Jag tycker nog man kan se ett öga och ett öra...


Om jag gjorde några fynd på loppisen, självklart!

2 kommentarer:

  1. Å loppis, det var alldeles för länge sen. Var någonstans var du? Fin kjol du har gjort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi var i Gästre, två hus från Lantlollorna. Ganska trevlig loppis trots vädret.

      Radera