söndag 29 september 2013

Påssamlare

 
Stora T är en fena på att sy symaskin. I varje fall när det handlar om raksöm. I vårt nya badrum hänger nu en fin påssamlare. Lilla S valde tyg och stora T sydde.
 
Lite fick jag hjälpa till med, till exempel sy fast hängaren och att sy ihop resårbanden men annars gjorde hon det mesta.
 


Påsar verkar vi alltid ha gott om och därför känns det extra gott att ha lite snygg förvaring. Sen är det ju extra smart att ha påsar precis där man behöver dem och med två blöjbarn i huset använder vi en del påsar just på toaletten.
 
 
Det här är föresten de första bilderna från vår helt nya toa. Lite mer piff så kanske det kan komma fler bilder. Nytt för i helgen är att det äntligen kommit upp krokar till handdukar. Det är inte alls funktionellt att bara ha en handdukstork till alla handdukar när man är fem i familjen.
 
 

 
 
Nej, det blev inte bara en påssamlare. Vi har en i köket, en i tvättstugan och en på toan på övervåningen också. Och så fick mormor och morfar en också.
 
De andra gjordes av gamla dukar som blivit fläckiga. När fläckarna var bortklippta fanns tillräckligt med tyg till ett sånt här litet projekt. Bäst är att en av farmors handbroderade dukar kunde återanvändas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar