onsdag 6 februari 2013

Med en varm hand

Jag har ett arbete som många tycker är svårt. När det svajar med stödet från ledningssida fortplantar det sig lavinartat ner i arbetsgruppen och det slutar alltid med att några säger upp sig. Jag har jobbat i tio år inom kommunal socialtjänst så jag har sett det hända några gånger vid det här laget...

Den här gången var det tyvärr några riktigt erfarna kollegor som valde att lämna in handduken för den här gången. En av kollegorna har genom att vara ständigt ödmjukt ifrågasättande tvingat mig till att gång efter annan ifrågasätta mina egna tankar och bedömningar av människor.
Jag ville att hon ska veta att jag alltid kommer vara tacksam för hur jag kunnat utvecklas genom att ha henne som kollega. Eftersom jag vet att hon är en riktig fryslort så stickade jag ett par torgvantar till henne. En enkel vante i rätstickning med en liten virkad kant uppe och en mudd nedtill.


För att göra den ganska enkla modellen lite roligare har vantarna olika randning på de båda sidorna. Vad som är upp och ner väljer man som man vill. Så man kan välja om man känner sig mest röd eller mest brun den dagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar