tisdag 17 april 2012

Min cirkusprinsessa!

Lilla S har tusen svårighet att kämpa med i livet.  När hon föddes fick hon en svår CP skada och efter det blev livet inte sig likt längre. Eller tror jag i varje fall. Livet blir ju likt sig själv så småningom även om det inte blir som det var...

Att ha en liten S är att gå på tusen och åter tusen besök inom sjukvården, habiliteringen, förskolan, tandläkaren... Det blir en massa fokus på kroppen som inte alls fungerar som den ska för lilla S.

Man blir luttrad och härdad.

Sen kommer de där stunderna när man känner att världen börjar gunga.

Den är gången är det lilla S själv som fått oss att tappa hakan. Hon har på alla sätt överträffat våra förväntningar på henne de senaste veckorna. Mitt lilla hjärta, mamma och pappa kommer aldrig mer tänka att du inte kan!

...och ni vet väl att CP är en förkortning av cirkusprinsessa!Här är första testet på storstädning. Ja du var lite långsam med damsugningen men får du öva så fixar du säker det snart ;)

3 kommentarer:

  1. Haha, den förkortningen kände jag inte till. Bra att veta! Såg nedan att ni varit på Folke B. Då träffade ni säkert någon/några av mina (logoped-)kollegor. Hoppas att ni hittade någon kommunikationslösning som kan funka för cirkusartisten!

    SvaraRadera
  2. Men åh vilken fantastisk förkortning! Söta unge!

    SvaraRadera
  3. Världens finaste och duktigaste cirkusprinsessa. mosters hjärta <3

    SvaraRadera