söndag 22 maj 2016

Nosar lite på sommaren


Äppelblom är ju bland det finnaste som finns och just nu har vi tre träd som fullständigt har exploderat i blomning. Måste ha varit en bra tid för knoppsättning förra året. Och idag har det också varit en bättre dag för vår familj så vi har orkat njuta av trädgården.

Björn och jag har försökt att göra allt det där som ska vara klart innan grävskopan kommer. Och jag tror faktiskt att vi har kommit tillräckligt långt. Det är ju lite svårt med trädgårdar för man kan ju alltid göra lite till...

På vår altan börjar det nu bli välfyllt med saker som vanligtvis inte står där. Bland annat står det ett helt gäng med bärbuskar där och väntat på att få komma tillbaka till trädgårdenEn hel del av dagen har jag ägnat åt att klippa ner den förvuxna oxbärshäcken mot grannarna. Grävskopan ska få ta bort rotklumparna och häcken ska ersättas med ett staket. Och precis här ska min nya köksträdgård ligga. I förgrunden ska ett växthus byggas och sen ska det bli massor med odingsbäddar. Nu längtar jag!


2 kommentarer:

  1. Så härligt med äppelblom. Saknar verkligen den vårliga blomningen från den guldålder då jag bodde längre söderut :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår verkligen att du saknar äppelblomningen! Den är minst sagt magisk! Du får hålla tummarna för att de snart hittar på någon sort som är härdig uppåt i landet också!

      Radera