fredag 10 januari 2014

Nu dansar vi ut julen

Imorgon dansar vi ut julen del ett. Barnen har fått bjuda varsin bästis och jag har bjudit min! Det blir en lagom stor fest för lilla S som ser fram mot dansen mest av oss alla.

 Julen har varit en fantastisk tid. Hela december blev härligt kravlös. Julkort pysslade ja ihop i god återvinningsanda. Hjärtanen är en kollageteknik med papper från blanka magasin. 

Inser alltid veckan före jul hur kul det är att få riktig post i brevlådan och önskar att det fanns mer tid för att orka överraska släkt och vänner med brev också resten av året.Vi har bott i huset ett år nu och börjar kunna pricka av saker på att-göra-listan. Senaste förbättringen är att vi målade om taket i vardagsrummet innan jul. Det är riktigt skönt att slippa fjällstugekänslan som dominerade förrut. Nästa projekt blir att snygga till väggen bakom kaminen. Med vitt tak behövs det lite färg på väggarna. Lite större känns projektet är att byta golvet. Rummen och hallarna är ungefär hundra kvadrat ihop och vi har planer på att flytta köket samtidigt så det kan bli ett riktigt jobbigt projekt.
Den här julen var första gången jag tyckte vårt hus var mer fint än bara projekt som ska göras så känns som vi är på rätt väg.

Efter att ha skickat paket till de släktingar som bor långt borta och firat jul med de som bor nära packade vi väskorna och åkte på solsemester. Gud va skönt det var!Nu väntar en ny fas i livet. Vi har fått assistent beviljat. Tre heltider i veckan. Jag är sprudlande glad samtidigt som jag inte har en aning om hur det ska bli.

1 kommentar:

  1. Låter som ni haft en underbar jul, och härligt att beslutet om assistent är klart!

    SvaraRadera