söndag 3 november 2013

Söndagsmys i verkligheten

Hoppas alla haft bra höstlov och en trevlig allahelgonshelg.
Vi har gjort allt det där man ska. Ätit godis, karvat pumpor, varit på lovutflykt och tänt ljus på kyrkogården.
Idag har vi också firat att vi bott precis ett år i vårt hus idag. Gokaka bakades till söndagsfika, en variant på Sverigekaka som vi gillar. (Ja, det är så klart inte många kakor vi inte gillar...)

Vi har summerat renoveringen så längt av vårt hus och känner oss ganska nöjda med år 1. Tre sovrum, en hall, en klädkammare, ett badrum, en hiss och delvis ny panel och ommålning av nästan hela fasaden. Klart! Lite har vi haft hjälp av hantverkare men mycket har vi gjort själva. Ganska stolt över det är jag med tanke på att vi också blivit en till i familjen och att lilla S haft sitt sjukaste år hittills.


Ovan en bild av hur jag önskar det såg ut när vi fikar och nedan en mer realistisk bild. Ja innan lilla D har vält ut mjölkkannan på golvet och kakan helt massakrerats så klart.

Att sambon också sitter i soffan och tröstar en jättesjuk liten S och vi räknar timmarna mellan Alvedon och Ipren och hela tiden överväger om vi måste åka till sjukhuset med henne. Ja det är liksom så det är hemma hos oss.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar