lördag 16 juni 2012

återfall i kan själv

I veckan var familjen till skoaffären och jag fick med mig tre par sommarskor hem till mig!! Jag älskar sommarskor som bara är att hoppa i och så är man på väg... Tyvärr brukar sommarskor inte lukta tårta efter några veckor eftersom jag bara vägrar att ha strumpor på sommaren.

Jag spanade in sortimentet av lukta-bättre-om-fötterna på affären och föll för silk-spray. Den luktar gott men det känns så där att spreja fötterna med något mystiskt varje dag...

Kvinnan i affären tyckte att jag skulle köpa frottésulor och tvätta dem regelbundet. AJ!! I samma stund fick jag ett svårt anfall av kan själv sjukan.

Självklart kunde jag själv - jag behövde bara lista ut hur först.Väl hemma tog jag en tunnsliten handduk och en lös sula från en annan sko. Äntligen har jag hittat på ett bidrag till HHJaJa´s återviningstema "hmmm frotté. 

Jag klippte ut två frottébitar till varje sula och strök fast flisefix (den sorten med lim på båda sidor, lär mig aldrig vem som heter var...)
Sen zickzackade jag runt sulan och några gånger rakt över.
Det fungerar faktiskt riktigt bra. Nu ska jag bara provtvätta och fungerar det kommer jag att massproducera sulor till alla sommarskor!

3 kommentarer:

  1. Toppentips!! Diskuterade just tåbira idag med en bekanting. Jag har nämligen samma problem som du, dvs skor som inte klarar somrig nakenhud (eller är det tvärtom?).

    SvaraRadera
  2. Mm eller så kan man köpa sulor som man vet funkar ;) mina kostade 40:-
    Kram från syster
    PS. funkar det kan du få sy till mig också :):):)

    SvaraRadera