fredag 11 december 2015

Lusselelle och lussebulle
Idag blev det en tidig morgon. Den började redan vid tresnåret med en skruttig tjej som behövde hjälp för att få luft. Det brukar hjälpa att vända henne på sidan för att få upp en bättre andning men i natt var det ett håll hon inte kunde ligga åt. Varje gång vi vände henne åt det hållet gick syresättningen ner under 80%. Attans... det brukar betyda en rejäl lunginflammation. Massor av syrgas och inhalation senare hade tempen stuckit iväg till 40.9, så det är dags att få lite ny antibiotika idag tror jag bestämt.

Min snälla syster kom hit och var med Signe i några timmar på morgonen. För vi hade en luciaföreställning på Dantes dagis att gå på idag. Han skulle sjunga pepparkakssången tillsamman med sina bästisar och var minst sagt laddad. Det hade jag inte velat missa för allt i världen! Så söta så socker smälte!

Väl hemma igen packade Björn bilen och åkte iväg med Signe till Ackis. Nu håller jag tummarna att de får komma hem idag.

Dagen är annars ganska inbokad med öppethus på Tildas skola och luciaföreställning för Tilda ikväll. Vi hade också planerat med barnvakt för att gå ut och äta men det är lite osäkert hur det blir med det.

Nu ska jag ställa mig och stryka Tildas lucianattlinne som hon ska ha i kväll och leta fram lite glitter till det. Sen ska jag fika på kaffe och lussebullarna jag bakade igår. 

2 kommentarer:

  1. Hoppas Signe kryar på sig snabbt! Kram vännen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Signe är på väg hem igen och vi har en assistent här inatt så vi hoppas få sova.

      Radera